Select Page

Kako bi najenostavneje opisali zakon privlačnosti!? To je zakon s katerim v naše življenje privlačimo stvari z našimi mislimi, torej stvari, ki jim posvečamo pozornost, energijo, itd., pa naj bo to dobro ali slabo, željeno ali nezaželjeno. Zakon privlačnosti nikoli ne »počiva« in vedno odgovori, aktivira se z vibracijo naših misli, misli pa se odražajo v čustvih, čustva pa oddajajo vibracije. Tako je od naših misli odvisno kakšne ljudi, dogodke, situacije, ideje, itd. bomo privlačili v naše življenje. Kot primer naj navedem, da kdor npr. doživlja ogromno negativnih misli, frustracij, skrbi, bo k sebi privlačil še več takšnih situacij, kar posledično vodi še do več negativnih misli. Takoj ko se zalotite v tem negativnem razmišljanju, je potrebno ta tok misli takoj prekiniti in jih preusmeriti v tok pozitivnih misli. Pravtako pa deluje v obratnem smislu, ko so naše misli pozitivne, bomo v naše življenej pritegnili še več pozitivnega. Torej zakon privlačnosti deluje vedno in povsod, pa če se tega zavedate ali ne.

In kot pravi Abraham-Hicks »Za karkoli prosite vam je dano«!

Če ste na tem področju začetnik ne obupajte, saj zakon najverjetneje ne bo delovalo čez noč in vaša prva reakcija bo »ta zakon ne deluje«. Na začetku bo v vaši glavi zmeda, saj boste poizkušali uravnavat vse vaše misli, kar pa niti ni mogoče, sčasoma vam bo to prišlo v »kri« in tok vaših misli bo tekel brez osredotočanja.

MISEL = ČUSTVO = VIBRACIJA

Oglejte si posnetek Abraham-Hicks, kjer razlaga da lahko dobimo vse, le stopiti je treba v t.i. vrtinec, kjer so naše »dobrote«


(Prevod: Nataša Martinčič – Ashvata)

 

Ne pozabite delite z nami vaše izkušnje z Zakonom privlačnosti (uporabi obrazec za kometarje)!