Select Page

Vsaka informacija ima svoj namen, svoj cilj, kamor mora priti. Pri terapijah dobite točno tisto kar Vam je namenjeno, nič več, nič manj. Nadaljnji koraki so odvisni popolnoma in samo od Vas, Vašega razmišljanja, Vaših korakov v življenju. Odločitev zase in za svoje življenje držite v svojih rokah. Pozitivno razmišljanje in pozitiven pristop svojim odločitvam, svojemu življenju mora postati Vaše življenje, način Vašega življenja, navada, ki jo morate povzeti.

Vsaka izkušnja v življenju, pozitivna ali negativna se zgodi z razlogom, naključij ni! Zato morate vse kar pride na pot življenja sprejeti s pozitivnim odnosom in pomisliti kaj se iz še tako težke situacije naučite in ne kako težko je življenje za Vas. V življenju se zgodijo težke situacije s tako intenziteto, ki ste jo sposobni predelati, nič bolj.

Sam si kreator svojega življenja

Ti Sam/a si kreator Svojega življenja, vibracijo o kateri ves čas govorimo že poznaš, tvoja odločitev je ali se želiš posvetiti sebi, odstraniti ovire, za katere si prepričan/a, da jih ne želiš v Svojem življenju.
Dvig vibracije ni nekaj neznanega, je nekaj naravnega, je tisto kar smo poznali, kar zopet spoznavamo in rezultati te poti so popolnoma neomejeni in usmerjeni v pozitivno smer. Vpogled Vase in zavedanje sebe prinaša le pozitivno, konec koncev, si nagonsko Vsi želimo le najboljše Zase in to je tisto, kar prinaša vse višja vibracija. Maksimalno zavedanje in zaznavanje Sebe. Začuti in zadrži občutek toplote, dobrega počutja, sreče in ga razširi.

Vsak posameznik razume energijo

Vsak posameznik razume energijo, le da ima vsak posameznik drugačno predstavo o njej, drugačno izkušnjo z njo. Terapije so prav takšne, niti dve terapiji si nista enaki. Vsaka posamezna terapija se dotakne različnega kota pogleda na težavo, vsaka posamezna terapija obljublja korak naprej, vsaka naslednja terapija prinese spremembo. Vibracija terapije je močna in Vas prisili v vpogled v globino sebe, v vse temne, najbolj skrite kotičke, ki ste jih zaprli vase, vendar je to v dobro vsakega posameznika. V dobro Vas. Ko zaobjamete in sprejmete in se soočite s strahovi, jezo, nesporazumi preteklosti in sedanjosti, Vam prinese bolj sproščen, bolj odprt, jasnejši pogled na Vaše življenje in svet okoli Vas.

Več o Golden Light terapiji