Select Page

Prihajate iz družine, ki ni bila nikoli bogata in so vam to tudi ves čas ponavljali! So vam govorili, da so bogati ljudje slabi, bogati kradejo revnim, ne zaslužim si denarja, denar je izvor slabega, itd. Zdaj veste od kod negativni prizvok o denarju. To mišljenje so vam privzgojili vaši starši in okolica. Vse to lahko spremenite. Vi imate moč o kateri se vam niti sanja ne, moč s katero lahko to spremenite. Pri tem ni nobenih ovir kaj lahko naredite, ovire so le v vaših glavah in te si postavimo sami. Seveda je to proces, ki traja, saj je potrebno vaše misli programirati na drugačno mnenje o denarju in vas samih. Torej, na vas je ali se boste sprijaznili s tem mnenjem o denarju ter službo v kateri v prvi vrsti niste zadovoljni, kot drugo pa imate minimalno plačo. Zakaj!? Zakaj se ljudje sprijaznijo z življenjem, ki mu pravimo »životarjenje«, življenje iz dneva v dan, iz meseca v mesec,…brez ciljev, brez želja. Zdaj lahko najdete možen izvor vaše težave in vašega negativnega odnosa do denarja.

Zdaj je vaš čas, da si postavite cilj, ki ga želite doseči. Osredotočite se na tisto kar želite in NE na tisto kar ne želite! Zamenjajte stavke, kot so:

Ne zaslužim si bogastva. –> Zaslužim si bogastvo!

Nisem sposoben doseči tega in tega. –> Sposoben sem doseči vse, česar se lotim!

Kako lahko začnemo? Napišite si ali na glas ponavlajte, kaj vse bi lahko počeli oziroma si privoščili če bi imeli več denarja:

  • Z več denarja bom lahko ustvaril tisto o čemer sem vedno sanjal
  • Z več denarja bom lahko moji družini privoščil dajše počitnice

S tem trenirate svoje misli na vibracijo (misel = vibracija), ki nam prinaša več denarja. Dlje kot se bomo trenirali, bolj nam bo to postala rutina in če nam v glavo zopet »skoči« stavek: »Nimam dovolj denarja«!, bomo tako začutili disharmonijo s tistim, kar smo trenirali in tako preklopili nazaj na to, da želimo več denarja. Verjemite sami vase in tako ne boste imeli težav pri doseganju svojih ciljev oziroma sanj.

Ko se zdi, da gre in da je vse proti vam, se spomnite na letalo, ki vzleti proti vetru in ne z vetrom!