Select Page

S terapijo pri kateri se uporablja visoka frekvenca in energijski vrtinci, uspešno odpravljamo blokade nastale tekom življenjskega cikla in tiste, ki so dedne fizični zasnovi. Vzpostavi se boljši pretok Vaše energije skozi Vaše fizično telo. Čist pretok je pomemben, saj je z njim vzpostavljeno ravnovesje med Vašim fizičnim telesom, ki je pomemben za funkcionalno delovanje v tem svetu in pa energijskim telesom, ta je tisti, ki je nosilec čustvenih in mentalnih procesov.

Boljši pretok pa je pomemben tako za fizično, kot psihično zdravje. S pretokom se poveča sposobnost soočanja s stresnimi situacijami in izboljša se zdravje in odpornost fizičnega telesa.

Terapija je delček preteklosti

Terapija je delček preteklosti, ki ga dobiš nazaj, delček tistega, kar nam je bilo vzeto, delčet tistega, kar nas naredi celoto.Tista esenca, ki nas sama zdravi, ki nas sama prisili v razčiščevanje težav in tista stvar, ki nas razbremeni nepotrebnih skrbi za situacije, ki nisto tako velika težava, kot jo mi vidimo, saj jo vidimo skozi očala, ki nam zameglijo pogled, v bistvu, pa je to le strah pred nemočjo nad situacijo, še preden le ta pride…

Terapija ne izbriše težav in osebo naredi drugačno, ne moreš spremeniti tega kar si, saj potem nisi več Ti, lahko se le sestaviš v tisto kar dejansko si v polni meri in deluješ kot veš sam da znaš in da lahko. Vse dobre in vse slabe stvari v življenju se zgodijo z razlogom…naključij ni! In se zgodijo zato, da se iz njih učimo, da se z njimi poskušamo soočati čim bolj ne stresno in od njih odnesti čim več.

Zato je terapija, ki nam odpravi blokade, zaradi katerih so nekatere situacije pretežke, saj so se kopičile leta in leta in vsakič na novo ista situacija postane težje sprejemljiva, način, da si pomagamo in se vrnemo na točko, kjer še ni tistih popačenih očal, ko je situacija točno taka kot je, brez spak in oblakov in dežja…

Več o Golden Light terapiji in kontakt.