Select Page

Svet okoli nas ni samo zrak in fizične stvari. Če nečesa ne vidiš še ne pomeni da ne obstaja. Energijski svet obstaja in je realnost, bolj kot se koncentrira, debelejši postaja večja je verjetnost da ga vidimo. Da pa bi ga začutili, pa morate zaupati svojim občutkom.

Duh je najpogostejši izraz, ki ga ljudje uporabljajo ko skušajo razložiti energijski svet okoli nas. In večkrat “duhovi” skušajo vzpostaviti interakcijo z nami na različne načine. Mnogi ljudje se bojijo spregovoriti o svojih izkušnjah, ki so jih imeli z duhovi, misleč, da si bodo drugi mislili, da so nori. V resnici pa je ta njihova izkušnja z »duhovi« resnična kot življenje samo.

Za takšne stvari, ki jih ne vidiš vsakodnevno, še ne pomeni da ne obstajajo oziroma da so neresnične. ”Duhovi” , nadnaravno bitje ali energije, kot jih tudi sama rada poimenujem, obstajajo.

Mnoge od teh energij se imajo zmožnost pokazati, druge spet ne. Vendar pa jih ta nezmožnost ne naredi nič manj resnične. Nekatere vložijo večji fokus v komunikacijo, kot pa v prikaz, saj očitno čutijo večjo pomembnost v tem da spregovorijo, kot pa da se pokažejo. Spet po drugi strani pa vsi ne obladajo svojih sposobnosti, da se pokažejo, a vendar so tam. Povdariti je potrebno, da nimajo vsi »duhovi« zlih oziroma škodljivih namenov, v kakršnikoli obliki. Velikokrat so duhovi napačno razumljeni, saj velikokrat poskušajo, določeni osebi, le posredovati določene informacije, ki so pomembne za to osebo in ob takšnih dogodkih se ljudje prestrašijo. Čeprav so takšna dejanja razumljiva, ker ljudje razmišljamo logično; »Kar ljudje ne vidimo je kvalificirano kot nerazumljivo ali celo neverjetno in kar je nerazumljivo oziroma neverjetno, prestraši ljudi!« Obstajajo tudi druge okoliščine, kjer se »duhovi« navežejo oziroma »prilepijo« na določene stvari oziroma kraje, od katerih se ne morejo ali ne želijo ločiti, ko njihovega fizičnega telesa ni več. V takšnih primerih »duhovi« ne razumejo, da nebi smeli biti več na tem kraju kot so. »Duhovi« pozabijo da so mrtvi in dejanja ljudi, ki prihajajo v »njihove« hiše, kraje ali podedujejo oziroma kupijo njihove stvari, razumejo kot vdor v njihov osebni prostor ali celo krajo njihovih stvari. Takšne stvari so lahko zelo neprijetne oziroma lahko povzročijo veliko zmedo. Njihovi poskusi, da se »prilepijo« na predmete, kraje, hiše itd. ima pogosto nepojasnjene učinke, ki prestrašijo ljudi. Vendar pa tukaj ne gre za nič drastičnega, pojavijo se lahko manjši premiki stvari, različni zvoki, lahko slišimo stopinje ali pa imamo občutek, da nas nekdo opazuje.

Ne smemo pozabiti, da imajo mlajši otroci zmožnost videnja tako visokih kot nizkih vibracij, zato je zelo verjetno, da bodo videli energije z nizko vibracijo oziroma »duhove«.

Kakorkoli obstajajo tudi druge močnejše energije. Te energije so sposobne veliko večjih fizičnih premikov, ki lahko povzročijo precej občutno škodo, nekateri so zelo teritorialni in jih ne ustavi tudi če morajo poškodovati fizično telo. Te energije se ne pojavijo brez razloga in ste jih najverjetneje sami poklicali k sebi, vsaj po, do zdaj znanih primerih. Imajo precej drugačen način interakcije. V večini primerih se le »prilepijo« na ljudi, ki so jih poklicali oziroma priklicali. Vse dokler služijo njihovim željam jih pustijo pri miru, včasih celo nagradijo to vedenje, v kolikor pa jih ignoriramo pa poskrbijo, da vam gre vse narobe ali z drugimi besedami: »Ko ima hudič mlade jih ima veliko!« Želijo, da priznamo njihovo prisotnost ter da izpolnjujemo njihove želje.

Te energije se ne pojavijo kar od nikoder, čeprav se včasih zdi tako. Tudi če pridete v nov dom, lahko takšne energije obstajajo že od prej, ne pa na vsaki lokaciji seveda. Obstaja veliko področij kjer take energije niso bile še nikoli prisotne, čeprav se zdi da je ogromno krajev kjer strašijo takšne energije.