Select Page

Če bi vprašali večino ljudi: »Kako obogateti?« Bi vam ti najverjetneje odgovorili: »Delaj več in boš imel več denarja!« To so nam govorili naši starši, naši stari starši, v šoli pa verjetno še kje. Ampak ali je res da bomo z več dela obogateli? Mogoče tukaj obstajajo redke izjemi, ki bi res obogateli, vendar je to najverjetneje njihova začrtana pot do uspeha oziroma njihova usoda.

Kljub temu pa se ne strinjam da nas več dela, oziroma še kakšna dodatna služba pripelje do bogastva. Če nas do česa pripeljalo, je to do stresa, manj časa za družino, prijatelje…in kaj nam v tem primeru pomaga tisti dodatni denar, ki ga niti ne bomo imeli časa zapraviti, povrhu vsega, pa ga še ne bo veliko naneslo.

Torej kot že naslov pove »Delati pametneje in ne delati več«! V tistem, kar delamo, moramo predvsem uživamo, saj bomo v tem primeru veliko bolj motivirani za delo. Vsi pa vemo, če v delu uživamo je storilnost večja in posledično pride tudi uspeh.

Vsekako pa to ni vse kar vas bo pripeljalo do bogastva. Kar želim povedati je, da v kolikor delate za določenega delodajalca, ki sicer razvija vašo storilnost in nimate nikakeršnega stresa pri delu, še ne pomeni da vam bo dal svoje bogastvo…

Torej kje je ključ do vašega uspeha?

Ključ leži v VAS samih, reče se mu želja po uspehu oziroma želja po bogastvu. Bodite previdni kaj si želite, saj se vam lahko v trenutku ko si zaželite biti »milijonar« lahko sesuje svet!

O čem govorim? Predstavljajte si; imate super službo, ste srečni v njej, brez stresa, s super sodelavci. Potem pa si zaželite postati milijonar, seveda imate v glavi , da vas bo ta služba pripeljala do vašega bogastva…ZGODI pa se ravno nasprotno…v trenutku se vam sesuje svet…čez noč izgubite službo in zapadete v finančno krizo.

Ni vam jasno zakaj, saj ste bili vendarle srečni in na poti do bogastva. Vendar žal oziroma na vašo srečo je vesolje odgovorilo na vašo željo. Zakaj pravim na vašo srečo, ker boste šele čez določen čas spoznali zakaj je prišlo do sesutja vašega življenja. Naj vam razložim.

Vaša želja je bila postati milijonar! Vesolje je odgovorilo na vašo prošnjo, saj vas, po zakonu privlačnosti, vaša stara služba nebi pripeljala do vaše želje, torej vas je bilo potrebno preusmeriti na nove tirnice, oziroma začeti postavljati nove temelje.

Naj vas potolažim »NE SKRBITE« vse se zgodi z razlogom, naključja ne obstajajo. V takšnih trenutkih ne dovolite da vas zagrabi panika, globoko vdihnite in se prepustite toku, ki se je začel odvijati, saj ste na poti do vašega bogastva. Mogoče le ta ne pride čez noč, vendar ne obupajte ampak ostanite optimistični in ko boste pogledali nazaj celotno sliko, boste videli kako enostavno je bilo.

Pazite kaj si zaželite, kajti lahko se vam uresniči! Zakon privlačnosti vedno odgovori.