Select Page

Brezplačno vedeževanje

Ste se vedno spraševali od kod težave v vašem življenju. Brezplačno vedeževanje vam pomaga najti odgovore na vaša vprašanja. Če imate kakršnekoli težave v ljubezni, financah, pri delu, v šoli ali na drugem području v vašem življenju se lahko obrnete na jasnovidko Judy. Judy bo tistim, za katere bo ocenila, da resnično potrebujejo pomoč pomagala brezplačno. Skozi brezplačno vedeževanje jim bo pomagala prebroditi njihove probleme, jih vodila ter jim svetovala, kako k nastali situaciji pristopiti. Tako se boste lažje spoprijemala s težavami in lažje sprejemali težke odločitve. Za brezplačno vedeževanje izpolnite spodnji kontaktni obrazec.

Odgovarjala vam bo jasnovidka  Judy, ki ima sposobnosti videnja vaše prihodnosti, tako da se poveže z vašo energijo in vam prerokuje vašo prihodnost. Njene sposobnosti so jasno videnje, kar pomeni da jasno vidi slike vaše prihodnosti; jasno čutenje, kar pomeni možnost čutenja in branja vaše energije ter jasen sluh, kar pomeni da jasno sliši vaše energije, ter vam tako lahko »prevede« vsa sporočila, ki vam jih sporočajo vaše energije. Pri svojem delu tako ne potrebuje nobenih pripomočkov kot so tarot karte, kristalne krogle, branje dlani in drugo. Vse kar potrebuje za vedeževanje je vaše ime in vprašanje, ki vas zanima. Pišite na brezplačno vedeževanje in prejeli boste dogovor.

*Za uspešno opravljen “reading” potrebuje:

  1. VAŠE IME, v kolikor sprašujete za sebe;
  2. NJENO/NJEGOVO IME, v kolikor sprašujete za kako drugo osebo;
  3. Jasno postavljeno ENO VPRAŠANJE, s kratkim opisom okoliščin kot jih vidite vi.
Na vso prispelo e-pošto je nemogoče odgovoriti, zato dnevno odgovorimo le izbranim. Jasnovidka izbere predvsem tiste za katere vidi, da resnično potrebujejo njeno pomoč. Na eno vprašanje dobite le en odgovor. Kratek in jedrnat, ne spisov, ki obsegajo večjo količino besed! Na podvprašanja, ki jih postavite na odgovore prejete z naslova brezplačno vedeževanje, ne odgovarjam.
Za vsa podvprašanja, ki se vam porajajo imate na voljo naslednje opcije s katerimi si lahko zagotovite odgovore v celotnem “readingu” oz. vedeževanju in sicer: vedeževanje v živo ali vedeževanje preko telefona!

 

==> V kolikor želite prejeti brezplačen odgovor, Vas prosimo da nam pošljete vaše vprašanje s pomočjo spodnjega kontaktnega obrazca. <==

___________________________________________________________________________________________________

KONTAKTNI OBRAZEC

[contact-form-7 id=”7″ title=”Brezplačno vedeževanje”]
**VAROVANJE PODATKOV!
Na prejeta sporočila se odgovarja le osebi, ki je sporočilo poslala in ne bodo objavljena nikjer, prav tako ne bodo posredovana tretjim osebam!